Wednesday, 1 August 2018

TAK BOLEH NAK WORDLESS WEDNESDAY SANGAT LAH

Assalamualaikum.Hi korang!

Rindu betol nak berblog ni.Bersawang sana sini since mai pon senyap.Ambek masa nak bertenang selepas ujian datang bertimpa-timpa.

Start dengan arwah mak mai pergi sampai ke arwah mak mentua mai.Sekejap je.Tak sampai dalam setahun,mai hilang kedua-duanya.

Sedih?eh haruslah sedih.Mak kot.Mak mentua pon sedih sebab memang rasa sangat hilangnya.Dua-dua memang rajin naw naw layan bersembang.Even hal kerja pon boleh share tau.

dah dah mai taknak sedih-sedih.Move On.Bangkit mulakan balik apa yang mai suka.

Eh of course la bisnes.

Mai masih bisnes tau korang.Kali ni mai nak pulun kaw-kaw.
Nak tolong orang lain jana income jugak.

So dengan lafaz bismillah

Hi,saya maisarah. Boleh panggil cikmai!
Pengedar Sah Shaklee anda.
Agent sah dibawah bimbingan W & G dan RYG.
Nak risik-risik product shaklee boleh contact mai di no yang tertera di bawah

019 -9859490

Oh yaa,siapa yang berdekatan nilai,labu ,kota seriemas,bandar enstek ,seremban dan seremban 2,boleh roger2 mai untuk dapatkan product shaklee.

Nak COD pon boleh yea.



oklah babai ;)



No comments:

Post a Comment

TAK BOLEH NAK WORDLESS WEDNESDAY SANGAT LAH

Assalamualaikum.Hi korang! Rindu betol nak berblog ni.Bersawang sana sini since mai pon senyap.Ambek masa nak bertenang selepas ujian d...